Hoe krijg je een gratis aandeel?

Gepubliceerd op 26 augustus 2021 om 10:00

Zoals velen van jullie weten hebben brokers vaak aanbiedingen om zoveel mogelijk nieuwe klanten te krijgen. Deze aanbiedingen kunnen we in sommige gevallen in ons voordeel gebruiken. In dit artikel leggen we stap voor stap uit hoe jij een gratis aandeel kan krijgen in slechts een paar minuten, die op kan lopen tot wel 200 euro. Wil jij net zoals ons een gratis aandeel? Wees er dan snel bij voordat de aanbieding verlopen is.

Gratis aandeel

Afbeelding van: press.getbux.com

Welke broker?

De beste aanbieding op dit moment is het krijgen van een gratis aandeel. Dit wordt aangeboden door Bux Zero (app) een betrouwbare en bekende broker in Nederland. Zelf was ik nog niet actief bij deze broker dus ik heb ook gebruik kunnen maken van de aanbieding. Mijn eerste indruk van Bux Zero is goed. Het ziet er overzichtelijk uit en er staan duidelijke instructies op de app.

 

Wat moet je doen?

Om gebruik te kunnen maken van de aanbieding moet je een account aanmaken op Bux Zero. Dit wordt stap voor stap uitgelegd in de app en duurt slechts een paar minuten. Vervolgens dien je een bedrag naar keuze te storten op je bux account. Als dit allemaal gelukt is krijg je op werkdagen tussen 15:45 en 22:00 je gratis aandeel. Onderstaand is de link te vinden die je moet gebruiken om een gratis aandeel te krijgen.

https://invite.getbux.com/?kid=1MTWW8

 

Problemen?

Mocht je enige problemen ervaren bij het maken van een account of met het krijgen van je gratis aandeel kun je altijd contact opnemen met Bux Zero of met ons info@debeleggendestudent.nl. Wij helpen je zo spoedig mogelijk

Conclusie

Dit is alles wat je moet doen om een gratis aandeel te krijgen. Het is makkelijk en snel gebeurt. Dit is perfect voor beginnende beleggers die dus hun eerste aandeel voor niks krijgen. Daarnaast is het ook voor ervaren beleggers leuk om kennis te maken met een nieuwe broker en misschien wel een gratis aandeel ter waarde van 200 euro te krijgen.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.