Top 3 Cyber Security Aandelen

Gepubliceerd op 24 september 2021 om 10:00

In de afgelopen jaren zijn een hoop diensten gedigitaliseerd. We kunnen met zekerheid zeggen dat er in de toekomst nog veel meer diensten gedigitaliseerd gaan worden. Helaas neemt hierdoor ook de cyber criminaliteit toe (hackers). Daarom is het belangrijk dat de online beveiliging wordt verbeterd om de toenemende criminaliteit tegen te gaan. Dit betekent ook dat de vraag zal toenemen wat er mogelijk voor zorgt dat de koers van de aandelen ook zal gaan stijgen. Daarom kunnen aandelen die te maken hebben met cyber security interessant zijn om in te beleggen. Wil jij weten welke aandelen wij gevonden hebben? Lees dan verder voor de top 3 cyber security aandelen.

Top 3 Cyber Security Aandelen

1. Fortinet

Fortinet staat bekend om het beschermen van de grootste ondernemingen, overheidsorganisaties en dienstverleners ter wereld. Wegens de toenemende cybercriminaliteit groeit fortinet automatisch mee omdat zij net als de cybercriminelen moeten blijven innoveren om de aanvallen tegen te gaan. Fortinet is actief in verschillende omgevingen zoals de cloud-, netwerk-, applicatie- en mobiele omgeving. Het bedrijf bevat meer dan 500.000 klanten die op hun service vertrouwen

Het bedrijf is opgericht in het jaar 2000 en heeft sinds dien een klanten kring van 500.00 tevreden klanten opgebouwd. Er zijn een zekere 9043 werknemers die ervoor zorgen dat er aan de vraag wordt voldaan. Naast de actieve werknemers zijn er ook AI-gestuurde (artificial intelligence) beveiligingsnetwerken die voor snelle en efficiënte operaties zorgen. In 2020 heeft Fortinet een omzet van 2,59 biljoen gehaald. Het hoofdkwartier staat in Sunnyvale, Californië.

De onderstaande informatie over Fortinet is genoteerd op 17-09-2021

 • Huidige koers aandeel: $299,36
 • YTD-rendement: 101.64%
 • Dividend (12M): 0,0%
 • Vestigingsland: Verenigde staten
 • Beurs: NASDAQ

 

2. IBM (International Business Machines Corporation)

IBM is een groot bedrijf die verschillende technologische diensten en producten leveren. Denk hierbij aan cloud computing, artificial intellegence, blockchain en natuurlijk veiligheid. IMB levert beveiligingsstrategiën aan s ’werelds grootste bedrijven. Verder helpen ze andere ondernemingen met het kwantificeren en begrijpen van hun risico’s, maar ook het detecteren van dreigingen en er vervolgens op reageren. Verder bevat IBM een grote diversiteit aan medewerkers die klaar staan voor hun klanten.

IBM is in 1911 opgericht en is sinds dien flink gegroeid. Het bedrijf verhoogd al 26 jaar het dividend. Het dividend per aandeel is in de afgelopen jaren dus flink toegenomen. IBM kan zichzelf dan ook een dividend aristocraat noemen. Er wordt al vanaf 1916 ieder kwartaal dividend uitgekeerd aan aandeelhouders.

De onderstaande informatie over IBM is genoteerd op 20-09-2021

 • Huidige koers aandeel: $134,48
 • YTD-rendement: 7,43%
 • Dividend (12M): 4,84%
 • Vestigingsland: Verenigde staten
 • Beurs: New York Stock Exchange

 

3. Palo Alto Networks

Palo Alto Networks is een van de wereldwijde leiders op het gebied van cyber security. Ze zijn voortdurend aan het innoveren om de snelle verandering binnen deze sector bij te houden. Ze streven ernaar om digitale transformatie mogelijk te maken. Op dit moment is Palo Alto Networks bezig met het ontwikkelen van een nieuwe firewall. Daarnaast zijn ze bezig met het verbeteren van cloud geleverde netwerk beveiliging.

Het bedrijf heeft meer dan 85.000 tevreden klanten wereldwijd. Daarnaast is het bedrijf gevestigd in 150 verschillende landen. Het hoofdkantoor staat in Santa Clara, California. Verder zijn er op dit moment wereldwijd meer dan 10.000 werknemers werkzaam binnen het bedrijf.

De onderstaande informatie over Palo Alto Networks is genoteerd op 22-09-2021

 • Huidige koers aandeel: $475,97
 • YTD-rendement: 33,10%
 • Dividend (12M): 0,0%
 • Vestigingsland: Verenigde staten
 • Beurs: New York Stock Exchange

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.