Top 3 Artificial Intelligence aandelen

Volgens Grand View Research zou de wereldwijde markt voor kunstmatige intelligentie (AI) binnen vijf jaar wel eens zo’n 391 miljard dollar waard kunnen zijn. Dat zou neerkomen op een jaarlijkse groei van maar liefst 46,2%. De AI-industrie is daarmee een van de snelst groeiende sectoren in de wereld. In dit artikel bespreken wij drie interessante AI-aandelen om in te beleggen. 

Lees meer »

Top 3 duurzame ETF's in 2021

Duurzaamheid is de afgelopen jaren een steeds belangrijker thema geworden. Hoewel de focus van beleggers met name ligt op het behalen van de best mogelijke prestaties, zijn er steeds meer beleggers die een positieve impact willen hebben op het milieu en de samenleving. Beleggen in duurzame ETF’s is een goede stap om bedrijven te ondersteunen die zich actief inspannen voor duurzame ontwikkelingen. In dit artikel bespreken wij onze top 3 duurzame ETF’s.

Lees meer »

Top 3 Cyber Security Aandelen

In de afgelopen jaren zijn een hoop diensten gedigitaliseerd. We kunnen met zekerheid zeggen dat er in de toekomst nog veel meer diensten gedigitaliseerd gaan worden. Helaas neemt hierdoor ook de cyber criminaliteit toe (hackers). Daarom is het belangrijk dat de online beveiliging wordt verbeterd om de toenemende criminaliteit tegen te gaan. Dit betekent ook dat de vraag zal toenemen wat er mogelijk voor zorgt dat de koers van de aandelen ook zal gaan stijgen. Daarom kunnen aandelen die te maken hebben met cyber security interessant zijn om in te beleggen. Wil jij weten welke aandelen wij gevonden hebben? Lees dan verder voor de top 3 cyber security aandelen.

Lees meer »

Top 3 duurzame aandelen van 2021

We kunnen niet ontkennen dat het klimaat snel aan het veranderen is. Daarom proberen we allemaal op onze eigen manier bij te dragen aan een beter milieu. Sinds een paar jaar is duurzaamheid een belangrijke factor geworden voor grote bedrijven. Wij hebben een top 3 van duurzame aandelen gemaakt zodat jij ook bij kan dragen aan een beter milieu en tegelijkertijd hopelijk rendement opbouwt.

Lees meer »

Top 3 beste vastgoed ETF's

Het is tegenwoordig mogelijk om op een laagdrempelig niveau, zonder al te veel geld te investeren, te beleggen in vastgoed met behulp van ETF’s. Een vastgoed ETF volgt een mandje van vastgoedondernemingen. Hierdoor kan jij investeren in vastgoed zonder zelf te investeren in een pand, maar mogelijk wel rendement te ontvangen. Benieuwd welke vastgoed ETF’s het beste bij jouw portfolio passen? In dit artikel geven wij een top 3 van de beste vastgoed ETF’s!

Lees meer »

Gastblog: Beleggings ervaringen en strategieën van jongeren

Wij vinden het belangrijk dat jongeren die bezig zijn met beleggen hun ervaringen delen zodat anderen daarvan kunnen leren. Daarom hebben wij het Instagram account "@opwegnaareenmiljoen" gevraagd of hij een gastblog wilde schrijven over zijn ervaring, doelen en strategieën. In dit artikel komen al deze onderwerpen aan bod en wordt duidelijk wat de F.I.R.E Movement strategie is. Ben je benieuwd? Lees dan verder.

Lees meer »

Top 5 technologie aandelen in 2021

Veel van de meest waardevolle bedrijven ter wereld zijn technologiebedrijven. De beste technologie-aandelen hebben dan ook ongetwijfeld de wereldmarkten gedragen sinds de corona crisis in maart 2020. In dit artikel hebben wij een top 5 beste tech-aandelen om dit jaar in te beleggen opgesteld.

Lees meer »

Top 5 Vegan aandelen in 2021

Volgens Allied Market Research zal naar verwachting de wereldwijde veganistische voedselmarkt tot 2026 een samengesteld jaarlijks groeipercentage van 10,5% laten zien. Veel factoren wijzen er ook op dat de vraag naar deze markt flink toe zal nemen. Enkele factoren zijn trends op het gebied van gezond eten, milieuproblemen, de effecten van schaalvoordelen en technologische innovaties.

Lees meer »

Hoe krijg je een gratis aandeel?

Zoals velen van jullie weten hebben brokers vaak aanbiedingen om zoveel mogelijk nieuwe klanten te krijgen. Deze aanbiedingen kunnen we in sommige gevallen in ons voordeel gebruiken. In dit artikel leggen we stap voor stap uit hoe jij een gratis aandeel kan krijgen in slechts een paar minuten, die op kan lopen tot wel 200 euro. Wil jij net zoals ons een gratis aandeel? Wees er dan snel bij voordat de aanbieding verlopen is.

Lees meer »

Gastblog: Waarom je zo jong mogelijk moet beginnen met beleggen

Om onze lezers ook informatie te geven vanuit een ander perspectief hebben we Mike Admiraal (ook wel bekend op social media als: investeringspraat) gevraagd om een gastblog te schrijven. Hierin bespreekt hij zijn eigen ervaring, doelen, werkwijze en nog veel meer. Hiernaast geeft hij een paar handige tips die jou kunnen helpen om meer rendement te behalen. 

Lees meer »

Top 5 Dividend aandelen van 2021

Dividend is een deel van de winst van een bedrijf die wordt uitbetaald aan aandeelhouders. We kennen allemaal de uitspraak ‘laat je geld voor je werken’. Dit is mogelijk als je portfolio bestaat uit dividend aandelen. We hebben een top 5 gemaakt van aandelen die mogelijk kunnen helpen met het behalen van dit doel.

Lees meer »

Top 3 Technologie ETF’s (Trackers) en Fondsen Q3 2021

De technologie sector bevat bedrijven die zich richten op onderzoek, ontwikkeling en het verkopen van hardware en software waaronder Microsoft Corp, Apple Inc en Amazon Inc. Deze sector heeft de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt. Dit komt mede door de corona uitbraak waarbij de technologische sector een belangrijke rol speelde om het virus onder controle te krijgen. Ze overtroffen de markt en daarom hebben we een top 3 gemaakt  van wat wij denken dat de beste ETF’s zijn in Q3 van 2021.

Lees meer »